Conopida in sos de curry

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2010 | 6793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 600 g
  • 400 g cartofi
  • 1 ceapa 
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praf de curry
  • 500 ml supa de legume
  • 150 g mazare congelata
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite amidon
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in sos de curry:

Se curata conopida, se desface in buchete, se spala si se scurge. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi.

Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei. Se adauga conopida si cartofii si se lasa la foc.

Se presara praful de curry deasupra si se caleste pana se coloreaza legumele. Se adauga supa si se fierbe 10 minute, apoi se adauga mazarea si se mai lasa la foc inca 3 minute.

Se amesteca bine amidonul cu smantana, se toarna deasupra legumelor si se fierbe pana se ingroasa. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in sos de curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (13)

Corinuta 1

14.08.2010, 12:20

Mena

Corinuta 1

14.08.2010, 12:20

Laly,e.......altceva

vero_closca 1

08.09.2010, 00:49

o trec la favorite sa o incerc si eu! arata foarte bine!

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie